NIEUWS

Aankondiging:
Motortocht 2018 naar de Achterhoek

 

Dit jaar staat onze jaarlijkse motorrit gepland om op zaterdag 12 mei 2018 gereden te worden. Noteer deze datum dus meteen in jullie agenda!

Onze reisleider Oeno heeft dit keer een route uitgezet die ons leidt naar en door de Achterhoek. Niet helemaal toevallig dat we die kant op gaan want we maken een tussenstop bij een kleiduivenbaan in Ruurlo waar Oeno vaker te vinden is.

In de kantine daar kunnen we een drankje doen, eventueel iets eten en voor de liefhebbers zelfs een rondje kleiduiven schieten.
Neem dus wat extra zakgeld mee!

Om kleiduiven te mogen schieten is het niet verplicht een verlof te hebben. Iedereen kan dus meedoen ! Er geldt wel een legitimatie-plicht.

Behalve “alleen maar” kilometers maken kunnen we dit jaar dus ook nog bezig zijn met onze andere hobby: SCHIETEN !

Evenals voorgaande jaren staat de rit ook nu weer open voor introducees/duopassagier. Er zijn geen kosten verbonden aan de rit. Benzine, versnaperingen en eventueel schieten dien je uiteraard zelf te betalen.

Op de club hangt een intekenlijst. Schrijf jezelf en je eventuele introducee daar op in zodat we als organisatie weten met hoeveel personen we rekening dienen te houden.

Wellicht ten overvloede, maar wij vermelden het toch nog maar even; het wordt geen race. We houden een tempo aan dat bekeuringen voorkomt en zorgen er voor dat we als groep bij elkaar kunnen blijven. Ook minder ervaren rijders zullen zich prettig voelen binnen deze groep.

PS Als je niet kunt motorrijden maar wel geïnteresseerd bent in het kleiduivenschieten; er komt later in het jaar ook weer een moment waarop we vanuit Le Cartouche kleiduiven gaan schieten bij kleiduivenbaan Baerlebosch in Didam.
Deze rit is alleen bedoeld voor motorrijders (dus niet met de auto naar de kleiduivenbaan om ons daar te treffen).