CORONA MAATREGELEN

Het kabinet heeft op 13 oktober jongstleden tijdens een persconferentie een gedeeltelijke lockdown aangekondigd. Als gevolg van deze gedeeltelijke lockdown komen er ook nieuwe maatregelen voor de sport en dus ook de schietsport in Nederland. Alle maatregelen die ingaan op woensdag 14 oktober om 22.00 uur hebben ook gevolgen voor onze vereniging.
Naar verwachting zullen alle maatregelen minimaal 4 weken gaan duren. Na ongeveer twee weken zal de balans worden opgemaakt en zal worden bezien of er nadere verscherpingen moeten komen.

Algemene maatregelen:

BIJ KLACHTEN: BLIJF THUIS!

Heb je klachten die op Corona kunnen duiden zoals verkoudheidsklachten, keelpijn, niezen, koorts, benauwdheid en/of plosteling verlies van reuk en/of smaak, kom dan niet naar de vereniging maar blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen.

INDIVIDUEEL SPORTEN IS TOEGESTAAN

Individueel sporten – en dus ook schietsportbeoefening – is nog toegestaan, maar moet wel weer met inachtneming van een afstand van 1,5 meter tot elkaar, en met maximaal 30 personen in één ruimte.

WEDSTRIJDEN EN KAMPIOENSCHAPPEN ZIJN NIET TOEGESTAAN

Het organiseren van wedstrijden en kampioenschappen is niet meer toegestaan, en er mogen ook geen toeschouwers of supporters meer bij de sportbeoefening aanwezig zijn. De KNSA en de NPSA zullen dus de organisatie van alle wedstrijden en kampioenschappen per direct annuleren tot nader order. Het beoefenen van een interne competitie in verenigingsverband is geen bezwaar.

SPORTKANTINE BLIJFT GESLOTEN

De sportkantine blijft gesloten evenals de sanitaire voorzieningen.

Voor onze vereniging gelden vanaf nu ook een aantal extra maatregelen:

VERPLICHTE BAANRESERVERING

Vanaf 14 oktober is het voor iedereen weer verplicht om vooraf online te reservering indien u komt schieten. Om een reservering te maken klikt u HIER en volgt u de instructies die u per email zijn toegestuurd. Indien u geen email hebt ontvangen, neem dan even contact met ons op.

TIJDELIJK ALLEEN TOEGANG VOOR LEDEN

Onze vereniging is tijdelijk alleen toegankelijk voor leden. Wij kunnen op dit moment geen introducees, gastschutters, jagers of toeschouwers ontvangen.

GEWIJZIGDE IN- EN UITGANG VERENIGINGSGEBOUW

De nooduitgang van de 10 meterbaan wordt tijdelijk als INGANG tot het verenigingsgebouw gebruikt. De 10 meter baan zal tijdelijk worden ingericht als wachtruimte waar u kunt wachten tot u aan de beurt bent voor het tijdsslot dat u online hebt gereserveerd en de schutters van het voorgaande tijdsslot de 25 en 100 meter baan hebben verlaten.
Na uw schietbeurt verlaat u het gebouw via de hoofdingang die tijdelijk als UITGANG wordt gebruikt.