in memoriam

Zaterdag 19 januari 2019: NIEUWJAARSSCHIETEN !!!

Op zaterdag 19 januari luidt SV Le Cartouche het nieuwe jaar op een feestelijke manier in met het traditionele NIEUWJAARSSCHIETEN.
Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals een wedstrijd Steel plate schieten* en een wedstrijd Militair pistool / Service Pistol*. Aan de inwendige mens wordt natuurlijk ook gedacht. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u later in de middag pizza bestellen bij de pizzawagen die aanwezig zal zijn.

Alle leden van SV Le Cartouche zijn met hun partner/ familie tussen 14:00 en 18:00 van harte welkom bij onze schietvereniging.

* Een verlof, een eigen wapen of ervaring is niet vereist om mee te kunnen doen aan een wedstrijd. Bij de vereniging kan gebruik worden gemaakt van verschillende verenigingswapens. Ook zijn er voldoende gehoorbeschermers en veiligheidsbrillen aanwezig.